15 juni 2023

Meer dan eens was Club Voerweg in 2022 dé place to be op Valkhof Festival. Hoog tijd dus om het podium, met alweer een killer line-up van onze hosts, wat extra ruimte te geven. 

De oplossing die we daarvoor vonden, is simpel: Club Voerweg en Bloem wisselen van plek; die laatste krijgt ook een beter podium en een gezellige indeling. Maar daarover later meer. Nu moeten we het vooral hebben over wat voor lekkers Diskodip, Planet Rose, WTF, Orbit en Off the Grid voor je hebben geprogrammeerd. O, en daar komt ook Feels Right bij, dus het programma wordt dit jaar nóg breder.

Traditiegetrouw host Planet Rose twee avonden op ons elektronische podium: dinsdag met onder meer Maruwa en AK Sports, en vrijdag – uiteraard de langste Club Voerwegavond – met grote namen als Tygapaw en Lolsnake. Heb je het meer voor house? Check dan Off the Grid op zaterdag en Diskodip op maandag: artiesten als Stella Zekri, ALIS en Flo Massé vieren op die dagen hun DJ-kunsten bot op onze vernieuwde Club Voerweg. 

Ook Orbit heeft dit jaar op donderdag wat lekkere electro met tal van invloeden op het programma staan: namen als Kimmah en L.F.T. zullen je ongetwijfeld verrassen. Als je vorig jaar bij de WTF-avond was en eraan terugdenkt, dan schiet de naam van die host ongetwijfeld als eerste gedachte door je hoofd. Beter doen was moelijk, maar toch slaagt WTF erin met twee internationale topnamen als Sweetpea en niemand minder dan Mandidextrous. Daarbij komt ook de ‘hyperactive bass music’ van Tantron, die iedereen van z’n sokken zal blazen. Dit soort acts zijn op de grootste drum’n bass festivals te zien, en dus ook op Club Voerweg. De WTF-avond wordt in goede banen geleid door MC Multiplex

Het Club Voerweg-feest is daarmee nog niet af, want op zondag host nieuwe programmapartner Feels Right het podium. De eerste naam daarvan is al bekend: Chamos. Verwacht een avond waarin hiphop, R&B en beats van divers allooi versmelten. Kwestie van op nóg meer verschillende manieren je dansschoenen met vervroegd pensioen te sturen!

Club Voerweg is net als de rest van Valkhof Festival gratis toegankelijk, van 15 t/m 21 juli. De volledige line-up van Valkhof Festival vind je hier.  

Club Voerweg 2023:

15/7 – hosted by Off the Grid: Antona, Esch, Flo Massé en ALIS
16/7 – hosted by Feels Right: Chamos en meer TBA
17/7 – hosted by Diskodip: Peter Drijver, Barbara Boeing en Stella Zekri
18/7 – hosted by Planet Rose: Matra, Maruwa en AK Sports
19/7 – hosted by WTF: Squirt Kobain, Sweetpea, Tantron, Koarse, Mandidextrous
20/7 – hosted by Orbit: Theoson b2b Kimmah, L.F.T. en Mor Elian
21/7 – hosted by Planet Rose: Reich, Oxymore, DJ Spit, Lolsnake en Tygapaw

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte