13 juli 2021

Om je helemaal klaar te maken voor X Valkhof Festival 2021 hebben we alle info die je nodig hebt op een rijtje gezet. Neem het blokkenschema erbij en kruis alvast aan voor welke line-ups je nog tickets mist! Deze zijn in de meeste gevallen schaars, dus wacht niet te lang. De weekpassen zijn inmiddels uitverkocht. Alle kaarthouders ontvangen sowieso een servicemail.

Vraag je je af hoe het allemaal zit met coronamaatregelen, en is het praktisch een puzzel? Begrijpelijk! Al is het gelukkig goed te doen. Daarom hebben we ook een uitgebreide FAQ. Alsnog een vraag? Mail dan gerust naar info@valkhoffestival.nl

OVERZICHT PROGRAMMA + INFO & TICKETS

BLOKKENSCHEMA

FAQ

Helemaal geïnformeerd? Nood aan voorpret of twijfel je nog tussen twee line-ups die dezelfde avond geprogrammeerd staan? Dan kan Daan van Waaghals (en Daan & Luuk!) je op weg helpen:

”De gemene deler tussen Valkhof Festival en onze platenzaak is dat het publiek op zoek is naar nieuwe, avontuurlijke en eigenzinnige muziek. Of je nu komt uitwaaien bij de geluidsmuur van SLIFT, of juist wilt verdwalen in de ambient van Young Marco, alles is mogelijk. Tussen zulke uitersten is er plek voor een artiest zoals Alabaster dePlume, die in al zijn veelzijdigheid door genres als nu jazz, folk of blues heen fietst. X Valkhof Festival is ook een uitgelezen kans om concerten op een bijzondere locatie te zien. De Stevenskerk lijkt ons dan ook de perfecte omgeving voor de verhalende liedjes van Broeder Dieleman. Een recente hit in de winkel is de verzamelaar ‘Club Coco’, samengesteld door Coco Maria. De plaat luistert als een fijn verlengstuk van haar geliefde radioshows, waarvan ze er eentje bij Open Source Radio @ Hubert komt afleveren op 23 juli. Als je die dag wat eerder inschakelt voor de gratis online uitzending kan je ook nog een DJ-set van Daan & Luuk horen, waarin we proberen te doen waar Valkhof Festival altijd in slaagt: toffe, prikkelende, onbekende muziek voorschotelen!”

Inluisteren kan nog steeds via de Spotify-playlist. Tot zaterdag!

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte