23 juni 2021

We zeiden het al: er is altijd een plan X. Waar dit soort aankondigingen tot voor kort de termen ‘uitgesteld’ of, erger nog, ‘afgelast’ zouden bevatten, hebben we vandaag een veel, maar dan ook véél leukere boodschap voor je. 

X Valkhof Festival 2021 brengt in Openluchttheater de Goffert het echte festivalgevoel terug! Dat wil zeggen: niet zittend, geen afstand. Zelfs geen mondkapjes. De moshpit in bij Iguana Death Cult? Dat kan! Jezelf helemaal kapotdansen tijdens Faux-Real? Het wordt een realiteit! Geen kaartje voor de uitverkochte avond met SLIFT? Geen probleem, want er kunnen ineens veel meer mensen bij zijn. De kaartverkoop voor dat concert is dan ook per direct heropgestart en de capaciteiten voor alle avonden in OLT de Goffert zijn opgeschaald.  

Met deze stap willen we in de eerste plaats volwaardige live-ervaringen terugbrengen. Dat hebben we met z’n allen bijna anderhalf jaar moeten missen. En zeg nu zelf: is er een betere manier om die ervaring terug te brengen dan met een muzikale ontdekkingstocht voorzien van een flinke portie gezelligheid? Zo waan je je bij OLT de Goffert straks toch een beetje in het Valkhofpark. Met DJ-sets tussen de optredens door op ons grote terras, dat ook voorzien wordt van drank- en spijsgelegenheden!   

Smaakt naar meer, nietwaar? We vonden het dan ook logisch om weekpassen aan te bieden voor de hele X Valkhof Festival-week in OLT de Goffert! Zo kan je je helemaal onderdompelen in het festivalgevoel dat we al te lang hebben gemist. Weekpassen zijn nu verkrijgbaar voor slechts 35 euro. Meteen kopen? Klik hier

We zijn gelukkig zo ver dat onze bezoekers op een veilige manier naar deze X Valkhof Festival-avonden in OLT de Goffert kunnen. Met een simpele app én je ticket. De app is uiteraard een CoronaCheck en die kan je ook op papier meenemen. Het ‘groene vinkje’ krijg je via een vaccinatie- of herstelbewijs, of via een testbewijs dat 40 uur geldig blijft. Dat betekent dus dat je twee avonden op rij naar X Valkhof Festival in OLT de Goffert kunt met één test. Testen is gratis en makkelijk via een van de vele testlocaties. Je krijgt je uitslag digitaal binnen één uur na de test. Alle praktische info over hoe/waar/wanneer testen vind je hier.  

Het muziekprogramma: laatste wijzigingen en toevoegingen 

Bolis Pupul is de laatste nieuwe naam! Deze eigenzinnige artiest is samen met Faux-Real en 4b2m te bewonderen op 19 juli in Openluchttheater de Goffert. Wegens reisbeperkingen in Groot-Brittannië valt THE GOA EXPRESS helaas af. De fantastische zuiderburen van SONS worden hun vervangers.

Tijdens de zeven avonden in OLT de Goffert kan je tussen optredens door ook genieten van DJ-sets. X Valkhof Festival krijgt er dus nog een extra podium bij! De volledige DJ-line-up maken we later bekend, samen met een gedetailleerd tijdsschema. 

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte