19 juli 2023

Traditiegetrouw legt Judith Zandwijk het openingsweekend van Valkhof Festival vast met de camera, maar ook via de verhalen achter de beelden. Kijk en lees maar mee!

Lambrini Girls | Sophie Straat: “De Lambrini Girls zijn heel vet! De Engelse Sophie Straat of wij de Nederlandse Lambrini Girls.”

Misprint | Wolf (6 jaar, toekomstig concertfotograaf): “Ik wil ook graag natuurfoto’s maken. Mijn tante is ook fotograaf. Op het podium bij de band was heel cool!”

Sophie Straat | Izzy Middelveen: “Sophies muziek is heel inspirerend omdat zij haar mond open durft te trekken over taboes die andere mensen niet durven te bespreken.”

Lambrini Girls | Linde Shöne (presentatrice): “Ik ben altijd op het Valkhof Festival als geboren en getogen Nijmeegse. Nijmegen is het mooiste van Nederland, de Vierdaagse het mooiste van Nijmegen en het Valkhof festival het mooiste van de Vierdaagse. Ik heb natuurlijk alle bands gecheckt om ze aan te kondigen maar ik verheug me vooral op de Lambrini Girls, ik houd van ravende, bad bitches <3.”

Deadletter | Abel en Sterre en Amber: “We zijn altijd op zoek naar nieuwe artiesten en vonden het jammer dat we ze niet bij London Calling hebben kunnen zien. Gelukkig komen ze in oktober weer naar Nederland met hun eigen tour, dus om ze nu al te zien in Nijmegen is alvast een leuk voorproefje. Wij denken dat ze echt groot gaan worden. Fantastisch optreden en alle drie een setlist!”

Sophie Straat | Zac Lawrence (frontman Deadletter): “I just saw the show from Sophie Straat, that was great. Despite the language barrier I could feel something authentic and their music supports that. Music is a language itself.”

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte