22 juni 2019

Over iets minder dan drie weken vliegen de poorten van het Valkhofpark al open en kun je de hele Vierdaagseweek de beste nieuwe muziek ontdekken of rondhangen met je vrienden op Valkhof Festival. Hier vind je alle praktische info op een rij, zodat je tot in de puntjes voorbereid aan de startstreep kunt verschijnen!

App
De officiële Valkhof-app is te downloaden via de App Store (Apple) en Play Store (Android). In de app vind je een interactieve plattegrond, blijft het blokkenschema altijd up to date en lees je meer over alle artiesten. Je kunt er je eigen schema samenstellen en alle praktische info nog eens nalezen als je straks op het festival bent.

Blokkenschema
Het volledige tijdschema voor Valkhof Festival is hier te vinden en hier te downloaden als pdf.

Nieuwe area: Poort  
Dit jaar introduceren we een gloednieuwe area, waar je de hele week al terecht kunt om te zonnebaden voor de rest van het terrein open gaat. Lees hier alles over Poort.

Vervoer
De binnenstad van Nijmegen wordt tijdens de Vierdaagsefeesten door tienduizenden wandelaars en feestgangers bezocht. Daarom adviseren wij je om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet naar het centrum van Nijmegen af te reizen.

In tegenstelling tot vorig jaar rijden er extra nachttreinen vanuit Nijmegen naar Utrecht, Arnhem, Oss, Wijchen en Den Bosch, waardoor je ook als niet-Nijmegenaar nog mooi de headliners mee kunt pikken. Check www.ns.nl voor actuele reistijden en plan je reis op www.9292.nl, via de Reisplanner van NS of op Go About. Tijdens de Vierdaagsefeesten kunnen de reistijden verschillen ten opzichte van de reguliere dienstregeling.

Alle informatie over vervoer vind je hier en op de website van de Vierdaagsefeesten.

City Camp Nyma
Wil je blijven slapen, maar is alles al volgeboekt? City Camp Nyma is de eerste stadscamping voor alle dag- en nachtstappers van de Nijmeegse Vierdaagse. De camping is van alle gemakken voorzien en binnen twintig minuten sta je midden in het bruisende stadscentrum. Klik hier voor meer informatie.

Catering door De Plak
Net als vorig jaar neemt het oer-Nijmeegse Café De Plak de catering van Valkhof Festival voor zijn rekening. De Plak is een eigenzinnig collectief dat bekend staat om zijn verse, verantwoorde en betaalbare gerechten en berucht is om zijn kaasgehakt met handgesneden frites. Onder de naam Plakband host De Plak trouwens ook een feest in de Tuin op de laatste dag van het festival. Binnenkort maken we het hele menu bekend!

Pinnen
Op Valkhof Festival kun je bij elke bar pinnen. Het is bij de Voerweg en de Tuin niet mogelijk om met cash te betalen, bij alle andere barren wel.

Meewerken aan Valkhof
Valkhof een keer van een heel andere kant bekijken? We zijn nog op zoek naar medewerkers! Hier lees je hoe je je aan kunt melden en ontdek je waarom werken op Valkhof zo leuk is. Tipje van de sluier: “Je houdt er leuke contacten aan over, het is gezellig en je verdient er nog geld mee ook.”

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte