10 juli 2018

Wij zijn ondertussen al druk bezig met de opbouw van het festivalterrein, en dat betekent dus ook dat jij je mag gaan voorbereiden op Valkhof Festival 2o18. Om je een beetje te helpen, hierbij de laatste praktische informatie op een rijtje.

Aanpassingen tijdschema
Ook wij ontkomen er niet aan; er zijn wat laatste wijzigingen in het tijdschema te vinden.  Zo wisselen DJ Pure en Mark Wanders op zaterdag 14 juli van plek, en Andi Otto en Paul de Jong op donderdag 19 juli. Philou Louzolo moest helaas afzeggen op vrijdag, maar we hebben een mooie vervanger gevonden in de Londense Esa.

Samen met Mario Marini en Davy Brandts gaat hij onze allerlaatste avond aan de voerweg afsluiten met prikkelende funk, Afrikaanse grooves, nu-disco en een flinke scheut house. Meer info over dat evenement vind je hier. En het meest recente blokkenschema download je hier.


De Valkhof Festival App

Parquet Courts, Kevin Morby en De Likt ken je misschien wel, maar wat dacht je van de psychedelische cumbia van Romperayo, de groovy house van Mario Marini of de gladgestreken eighties funk van Donny Benét?
Genoeg te ontdekken! Onze app is de makkelijkste manier om bekend te raken met het programma.
Playstore download –  iOS download


Betaalmogelijkheden Valkhof Festival

Geen gedoe met muntjes. Deze editie betaal je simpelweg met cash of met pin!Vervoer
Kom je van buiten Nijmegen? Dan raden wij ja aan om met het openbaar vervoer naar ons festival te komen. Vanwege de drukte worden tijdens de Vierdaagsefeesten extra treinen ingezet van Nijmegen naar Den Bosch, Utrecht Centraal en Zwolle. De NS heeft tevens kortingstickets beschikbaar voor de mensen die naar de Vierdaagsefeesten afreizen. Kom je toch met de auto? Parkeerplekken en andere informatie omtrent vervoer kun je via deze pagina vinden.

Help een festivalganger! Carpoolen of blijven slapen

Heb jij nog geen vervoer of slaapplek en wil je per se die éne artiest zien, maar verhindert de treinregeling dit? Of ga je met de auto en heb je juist een plekje over? Is jouw bank nog niet bezet en vind je het niet erg deze uit te lenen?  Help een mede-muziekliefhebber aan de mogelijkheid om het festival bij te wonen, door je aan te melden voor deze facebookgroep, of plaats het op Blablacar.

Menu

Dit jaar werken we samen met Café De Plak om jullie hongerige buikjes te vullen tijdens het festival. De Plak staat bekend om hun heerlijke hoeveelheden groenten, en heel specifiek;  hun kaasgehakt. Maar ook om hun kelderfeesten, het feit dat ze het eerste homocafé van Nijmegen waren en meer… Hier kun je het complete menu terugvinden.

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte