24 juni 2021

Bij de aankondiging dat in OLT de Goffert straks een week lang échte Valkhof-vibes te vinden zijn, hoort nog ander mooi nieuws: de laatste twee namen van deze speciale editie! Net als de al aangekondigde Sylvie Kreusch, DIKKE, Hemelbestormer, High Hi en Meskerem Mees gaat het nu ook om talentvolle zuiderburen!

Met SONS krijgt X Valkhof Festival er een kanjer bij. Deze band breekt stilaan internationaal door met hun blend van postpunk en garage die fans van Osees zeker zal bekoren. SONS maakt de avond met Iguana Death Cult en Cloudsurfers compleet. Als je al 16 maanden wacht om geen seconde stil te staan terwijl je tevergeefs je biertje probeert vast te houden vlak voor een festivalpodium, dan heb je je kaartje voor 18 juli wellicht al binnen!

Wie onze nieuwsbrief trouw leest (nog niet ingeschreven? Klik hier!), zag het al: de laatste naam op de X Valkhof Festival-affiche krijgt alvast een seal of approval van de Dewaele-broers. Bolis Pupul is ook bekend als producer van onder meer WWWater en als lid van cultformatie The Germans. De fans van Soulwax en de Belgian New Beat kunnen hun hart ophalen, maar Bolis Pupul is vooral ook het sluitstuk van een schitterende avond scheve pop met ook nog Faux-Real en 4b2m. Maandag 19 juli is de dag!

Tickets voor alle X Valkhof Festival-avonden vind je via dit overzicht. Nu al overtuigd en allebei deze Belgische topacts zien? Koop dan een weekpas voor alle avonden van X Valkhof Festival in OLT de Goffert!

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte