10 juni 2021

Met de toevoeging van High Hi, Smandem en Kika Sprangers & Pynarello zijn alle namen van deze uitzonderlijke editie bekend. X Valkhof Festival 2021 brengt een spannend programma waar je naar hartenlust kunt in duiken. Of het nu vanuit de zekerheid is dat er een heel breed spectrum aan genres staat, of omdat je al weet dat sommige acts binnenkort zullen doorbreken, dit jaar zal onze bekende muzikale missie opnieuw een hoofdrol spelen.

We werken ook hard aan de beleving, want we willen natuurlijk ook dat de vertrouwde, relaxte Valkhof Festival-sfeer op alle locaties te vinden is. Daarover maken we gauw meer bekend.

Voor nu: maak je selectie, koop je kaartje en wees gerust: alles gaat door! Het programma zal in ieder geval op basis van de anderhalve meter – dus met zittend publiek – plaatsvinden. De capaciteiten zijn er ook op berekend, dus wacht niet te lang met kaartjes kopen. De eerste avond in Openluchttheater de Goffert is intussen al uitverkocht!

Het overzicht van alle line-ups per avond/locatie inclusief begin- en eindtijden vind je hier. Keuzestress? Dan helpt onze Spotify playlist jou vast!

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte