25 juli 2022

Een extra podium, meer artiesten dan ooit en terug in en rond het Valkhofpark na drie jaar afwezigheid: alles was aanwezig voor een topeditie. Geen hitte, onweer, regen of twintig graden verschil in 48 uur tijd die daar wat aan konden veranderen. Zowel jullie als alle artiesten gingen er vol voor. En hoe!

Het succes van deze editie hebben we in de eerste plaats aan jullie, ons publiek, te danken. Daarom beginnen we dit overzichtje met een reeks publieksfoto’s. Jullie waren talrijker (en mooier) dan ooit tevoren. 

Het was een hele klus om een week lang zoveel acts te fotograferen, maar gelukkig kregen we hulp. Deze selectie bevat enkele unieke foto’s van bands en artiesten die nog niet aan bod kwamen op onze socials.

Valkhof Festival 2022 herbeleef je ook dankzij het harde werk van 3 voor 12 Gelderland, die een onvoorstelbaar groot aantal shows hebben gerecenseerd. Als je alweer vergeten was welke toffe band je op dag twee had ontdekt, dan biedt dit overzicht ongetwijfeld het antwoord!

De Gelderlander had aandacht voor een van de meest bijzondere verhalen van deze Valkhof Festival-editie: het wederoptreden van René van Helsdingen op ons nieuwe BLOEM-podium. Lees (en kijk de video) hier

En dan rest ons alleen nog om iedereen – jullie, de artiesten, de geweldige crew die achter de schermen belachelijk veel werk heeft verricht – te bedanken. We kijken nu al uit naar een nieuwe, nóg vettere Valkhof Festival 2023. Volg alvast het Facebook-event en houd ook onze kanalen de komende tijd in de gaten voor meer nieuws, waaronder Valkhof Festival In Focus.

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte