16 maart 2023

Valkhof Festival 2023 begint over net geen vier maanden! Vandaag maken we de eerste namen bekend met naast het vertrouwde diverse Valkhof Festival-recept óók de vertrouwde verruiming naar meer en nieuwe genres. 

Met Frankie and the Witch Fingers, Birds in Row, Moin, Hammok en Geishas of Doom krijg je meteen een namen rijtje uit de categorie ‘betere harde (gitaar)werk’. Maar in deze eerste lichting tonen we uiteraard ook hoe breed Valkhof Festival kan zijn: van de hiphop-show voor het hele gezin van Frenk de Slak tot het eigenzinnige Japanse trio Kuunatic, zonder uiteraard de Griekse popsensatie Σtella (foto) te vergeten. 

Ruimte voor talent van eigen bodem is er dit jaar wederom. Schuum presenteert in deze lichting alvast enkele namen. Die zullen straks op het Poort-podium aantreden, waar in de week van 15 t.e.m. 21 juli het programma elke dag al vroeg op gang wordt getrapt. Daardoor wordt het Valkhofpark nog eerder op de dag dé plek voor verpozing, koelte en natuurlijk heel veel fijne muziek tijdens de Vierdaagsefeesten. En volgen nog een paar leuke veranderingen, dus houd onze kanalen in de gaten voor meer nieuws in de nabije toekomst!

Valkhof Festival blijft gewoon gratis en is daarmee nog meer dan ooit een uniek fenomeen in het festivallandschap. De internationale line-up, de betere ontdekkingen en de verborgen pareltjes kun je net als altijd van ons verwachten. Wij verwachten jou natuurlijk ook! En we kunnen niet wachten tot ons gezellige festivalterrein weer volstroomt.

De line-up vind je hier. Inluisteren? Kan ook!

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte