RONEO Dj-Set

Terug naar Lineup
DJ
Informatie

RONEO Dj-Set

Dit jaar vinden we ook Schuum weer terug op Valkhof Festival. Schuum is hét platform voor muziek uit Nijmegen. Wij sporen de crème de la crème voor je op: van ruwe diamant tot muziekveteraan. Op Valkhof zijn een hoop (inter)nationale acts te vinden, op zaterdag 15 juli moet je echter zijn bij de Poort: Nijmegen heeft misschien wel nóg betere muzikanten.

RONEO staat voor Rock-Orkest Nijmegen en Omstreken, en inderdaad: dat is een hele mond vol. Nijmegen is al groot, in woord en daad, en dan betrekken die waaghalzen van RONEO ook nog de omgeving erbij. En als je nagaat waar die gekken zich mee bezig houden, val je al helemaal steil achterover!

Eén maand per jaar perst elk lid van RONEO er namelijk dagelijks een topsong uit. Jawel, wie dacht dat fordisme en kwaliteitsmuziek onverenigbaar waren, mag zich nog eens achter de oren krabben, en bovenal komen genieten van RONEO’s deejayset op het Valkhof Festival. Naast een hoop bekende oer-Nijmegen-en-omgevingse knallers, zal daar namelijk ook onuitgebracht RONEO-repertoire de revue passeren.

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte

Partners