Extrapool presents…

Terug naar Lineup
Experiment
Informatie

Extrapool presents…

Het Nijmeegse huis voor experiment en exploratie in sound, art & print neemt de eerste dag én de laatste dag in de Kapel over. En dat zien we graag gebeuren, want ook in 2022 is het Extrapool-muziekprogramma in juli – traditioneel op Valkhof Festival – weer om van te smullen.

De in Berlijn residerende Peruviaanse Ale Hop bracht recent haar zeer gesmaakte album ‘Why Is It They Say A City Like Any City?’. Ale Hop’s liveperformances kenmerken zich door intensiteit en gelaagdheid.

Riccardo La Forresta is een percussie-onderzoeker die zijn onderwerp in de praktijk op onnavolgbare wijze weet over te brengen.

Beide artiesten behoren tot het kruin van de geluidskunst en hebben een grote staat van dienst, met optredens wereldwijd en op festivals als CTM, Mutek, Rewire en Terraforma. Hun sets in de Kapel zijn dus een uitgelezen kans om met deze experimentele muziek kennis te maken, maar de Kapel zélf zal uiteraard nog voor een extra dimensie zorgen die de twee muzikanten nu nog niet kunnen voorzien. Dat maakt het Extrapool-blokje alleen maar boeiender!

Programma 16 juli:

19.45 open met DJ

20.15 – 20.45 Riccardo La Foresta
21.45 – 22.30 Ale Hop
23.30 – 00.00 Riccardo La Foresta

nieuwsbrief

Ben als eerste
op de hoogte