Drieëntwintig nieuwe namen!

Conor Oberst
Met gepaste trots presenteren we een hele fraaie reeks nieuwe namen voor het Valkhof Festival 2014.

Conor Oberst komt naar het Valkhofpark en neemt Dawes mee als begeleidingsband.

Nonchalante popsongs komen van het Australische Blank Realm, spacy lo-fipop van TEEN en slacker garagepop van SKATERS.
M. Ward en Hiss Golden Messenger bedienen de liefhebbers van folk, roots en singer-songwriter.

De temperatuur in het Valkhofpark wordt een paar graden opgeschroefd door de hiphopfunkbrass van Hackney Colliery Band, de Touaregblues van Mdou Moctar en de rauwe tropicalia van Fumaça Preta.

Fortarock presenteert grof gitaargeweld met de meedogenloze hardcore-metal van Pro-Pain, de metalmashup van Turbowolf en de spacy stonersound van Monomyth.

Pompeya, met disco en new wave uit Moskou, speelt haar eerste Nederlandse show tijdens het Valkhof Festival en ook de pyschosoul culthelden King Khan & The Shrines komen langs in het park.

Met The Kevin Costners (catchy popsongs), Villa Zeno (dansbare retrorock) en Mountain States (dreampop) hebben we weer fijne lokale pareltjes op het podium.

Arthur Beatrice (indiepop), Cerebral Ballzy (NY skatepunk), Jara (indiefolk), Klaus Johann Grobe (krautrock) en The Bots (jongehondenblues) vullen de line-up van het festival aan.

Eerder waren al bevestigd voor het Valkhof Festival: Daniel Norgren, Falco Benz, Jaakko Eino Kalevi, Koenigleopold, Larry Gus, The Limiñanas, Mighty Oaks, San Fermin, SayYesDog en Son Lux.

Binnenkort nog meer verrassende namen.

Valkhof Festival. 12 t/m 18 juli 2014, Valkhofpark, Nijmegen

Valkhof Festival 2014: de eerste namen!

the Liminanas
Het Valkhof Festival is ook dit jaar weer de plek waar je de muzikale smaakmakers van nu en van de toekomst ontdekt. Van 12 tot 18 juli, tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, kun je in het Valkhofpark weer zeven lang dagen terecht voor een gevarieerd en avontuurlijk muzikaal programma. Met veel plezier presenteren we de eerste tien namen.

Met de rootsy songs van Daniel Norgren, retrosexuele synthesizerdisco van Falco Benz, eclectische psychedelische pop van Jaakko Eino Kalevi, avant-garde madness van Koenigleopold, ADHD seventiesbeats van Larry Gus, de Film Noir garagepop van The Limiñanas, authentieke folk van Mighty Oaks, uitgesponnen songs van San Fermin, discopop van SayYesDog, donkere elektronica van Son Lux hebben we nu al een keur van smaken en genres op het programma staan voor Valkhof Festival 2014

Lees verder

TWITTER FEED

FACEBOOK