--- Valkhof Festival ---

WTF x GiD

  • Dubstep

Dubbacle

 

Brutuzz b2b BeeVee

BeeVee en Brutuzz staan al jaren aan het voorfront als het gaat om de bass heavy muziek in Nederland. Met Give it Dub en Oi! zijn ze samen verantwoordelijk voor het naar Nederland halen van de groten der aarde en als DJ hebben ze beide bakken aan ervaring. De perfecte b2b voor deze GiD x WTF collab. Verwacht de meest dansbare tunes uit het hele bass spectrum.

 

Clusterfuck

Clusterfuck is het nieuwste wapenfeit van WTF. Drie prettig gestoorde resident DJ's, een nog ziekere drummer en misschien wel Nederlands beste MC op de mic. Dit leipe collectief van WTF’ers bestaat uit Red Lebanon, Lenny, Thizl, Mr. Multiplex en Clance. Allemaal mensen met bakken aan ervaring, en gekke fratsen. Hou je vast voor Clusterfuck!

 

Dubbacle

Twee van de toonaangevende bassconcepten uit Nijmegen bundelen hun krachten op het Valkhof Festival. Give it Dub is al jaren hét dubstepfeest voor Nijmegen (en Nederland) en WTF is een relatief jonge organisatie die zich in korte tijd heeft bewezen met het organiseren van hét feest voor de d&b heads. De avond op het Valkhof Festival wordt geopend door Dubbacle. Dubbacle gaat diep.

 

Serum

Deze Londense DJ en -producer zit al ruim tien jaar goed gebakken in de scene. Hij heeft tracks uitgebracht voor verschillende labels waaronder de legendarische V Recordings. Maar ook frisse vernieuwende releases op andere labels als Critical, worden zeer goed ontvangen. Van deze man kunnen we dikke rollers, old skool en vieze zure wobbels verwachten in een kolkende mix van bass geluiden.

Deel dit optreden

WTF x GiD